Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Döbbenet! Meztelen nő a Justice-single borítóján!

Az On'n'On című Justice-számból single készül, Rick Rubin csinál rá remixet, de nem ez váltott ki nagy visszhangot, hanem hogy a borítóra a szokásos böhöm nagy kereszt mellett egy meztelen nő is rákerült, ó jaj. A Facebookon néhány rajongó tiltakozott, a Facebook le is szedette a képet (nekünk sikerült megszereznünk!), Busy P, az Ed Banger vezetője pedig felszólította azokat, akik "nem bíznak a kiadóban" (?), hogy akkor inkább ne lájkolják, köszike.

0 Tovább

Betiltott lemezborító a királyi esküvő alkalmából

Andrew Liles As If Punk Rock Never Happened című hétinches picture disc-je (tkp. egy vinyl lemez, aminek egyik oldalán egy kép van) a Lemezboltok Napjára jelent volna meg, de mint honlapján írja, egyszerűen sehol nem voltak hajlandóak kinyomtatni a borítót, tehát "gyakorlatilag cenzúrázták" - pont, "mintha a punk rock soha nem történt volna meg", ahogy a cím mondja.

A borító, mint az kicsiben a képen látható, nagyon nagyban pedig a honlapról leszedhető, a királyi esküvő alkalmából készült, valóban elég zavarba ejtő montázs.

Andrew Liles egyébként nem punkzenét játszik, hanem kísérleti elektronikusat, Bandcamp-oldalán egy csomó lemeze végighallgatható.

0 Tovább

quart

blogavatar

Ami a Quart.hu-ból kimarad

Utolsó kommentek