Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mick Jagger és Jerry Hall lánya levetkőzőtt a Playboynak

Egy nagyobb képet és néhány kisebbet itt meg lehet nézni, igazi meztelenség nem látható rajtuk. Állítólag Elizabeth Scarlett Jaggernek hat éve megtiltották szülei, hogy levetkőzzön a lapnak. Most azt mondta, hogy ők is megértették: mivel az ember soha nem tudhatja, mikor szül gyerekeket, ezért jó dolog, ha vannak róla szép képek huszonéves korából (a lány pontosan 27 éves). Anyja, Jerry Hall modell 1985-ben szerepelt a Playboyban.

1 Tovább

Steven Tyler árboca a legnagyobb

- árulta el a TMZ tényfeltáró riportereinek Steven Adler, a Guns N' Roses volt dobosa (saját zenekara az Adler's Appetite). Egyszer látta ugyanis, amint egyszerre öt lány fogta át marokkal az Aerosmith frontemberének árbocát (a videón meg is mutatja; tényleg az árboc szót használja: rig). Az élmény megsemmisítő hatással volt Adlerre: "szerencsésnek mondhatom magam, hogy egyáltalán le tudok azóta vetkőzni"; azt is elárulta, hogy a pénisznagyobbító tabletták sem segítenek, tapasztalatból tudja.

Steven Tyler egyébként tegnap kiadott egy szólószámot (It) Feels So Good címmel, a másodikat egész életében (az első a Love Lives volt 2010-ben). Eredetileg az Aerosmithnek írta évekkel ezelőtt, de a zenekarnak nem kellett.

0 Tovább

Adele szívesen csinálná Rihannával

igen, azt, de persze akkor, ha Rihanna is szeretné - mondta az énekesnő, mármint ha a Sun nem hazudik. Adele tavaly, a nagyon (vagy: túl) szexi X Factor-döntős Rihanna-fellépés alatt jött rá, milyen jó csaj a kolléganő; azt mondta a barátnőinek: "ti is egy kicsit leszbinek érzitek magatokat, ugye?" Amúgy nagyon szereti a fiúkat és a férfiakat, még akkor is, ha néha csalódik bennük. Most viszont "szinglibb, mint bármikor". Az Amerikában is roppant sikeres angol énekesnő egyébként pont ma ünnepli 23. születésnapját.

0 Tovább

quart

blogavatar

Ami a Quart.hu-ból kimarad

Utolsó kommentek