Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Döbbenet! Meztelen nő a Justice-single borítóján!

Az On'n'On című Justice-számból single készül, Rick Rubin csinál rá remixet, de nem ez váltott ki nagy visszhangot, hanem hogy a borítóra a szokásos böhöm nagy kereszt mellett egy meztelen nő is rákerült, ó jaj. A Facebookon néhány rajongó tiltakozott, a Facebook le is szedette a képet (nekünk sikerült megszereznünk!), Busy P, az Ed Banger vezetője pedig felszólította azokat, akik "nem bíznak a kiadóban" (?), hogy akkor inkább ne lájkolják, köszike.

0 Tovább

Ilyen lesz az új Justice-lemez borítója

A népszerű francia elektro-duó hosszú várakozás után október 25-én jelenteti meg második albumát Audio, Video, Disco címmel. A címadó szám klipje itt látható, az album borítója pedig így fog kinézni.

0 Tovább

A Justice lerombolja a civilizációt

A Justice hosszú szünet utáni visszatérő száma, a Civilization márciusban egy reklámban debütált, most pedig elkészült hozzá a klip is. Edouard Salier rendező (Massive Attack, Air stb.) animációs rombolása monumentális, sok bölénnyel (bivallyal? vagy az ugyanaz?), a Prefixmag szerint nyilvánvaló, hogy most már nemcsak a blogokra mennek: az egész világot meg akarják hódítani.

0 Tovább

Itt az új Justice-szám!

A francia elektro-house duó negyedik éve váratja népes közönségét, most viszont itt a Civilisation című, rövidesen kislemezen is megjelenő szám, amely ráadásul egy szupermenő Adidas-reklám zenéjeként is szolgál. A reklámot ráadásul a Justice leghíresebb klipjét, a Stresst is jegyző Romain Gavras rendezte, és felbukkan benne Katy Perry, Lionel Messi meg egy sereg egyéb sportoló is. (Itt további részletek is olvashatók a reklámról.)

0 Tovább

quart

blogavatar

Ami a Quart.hu-ból kimarad

Utolsó kommentek