Elég durva felhők gyűlekeznek már jó ideje a Lővérekben, de az eső csak nem kezd el esni. Akármi is legyen, a tudósítás folytatódni fog, ilyen szituban pont hogy van gyakorlatom. Legutoljára az Eddára mosolygott ki a felhők közül a nap; ennek Pataki Attila is megörült. Amúgy viszonylag kevés ember előtt játszott az Edda a nagyszínpadon, de lelkesek voltak, és a nekik szánt egy órát is megköszönték. A vége felé a Hűtlen című dalt egy csöppet aktualizálva játszották:

 

 

Ettől függetlenül, de ezzel együtt is, számomra teljesen rendben volt az Edda. Nekem azt hiszem szimpatikusabb is, hogy még mindig tolják rendületlenül, miközben mi meg lassan szedjük le a Kispál-képeket a falról. A Flour Tominak beszóló, a közönséget vonatoztató és a nagy lazaságukban régi dalokkal villogó Animal Cannibalshez képest pedig igazi vagányság bőrkabátban, farmernadrágban és hozzá természetesen tornacipőben tolni ezt a teátrális valamit. 

 

 

Az Edda még csak működött ebben az elszomorodó időjárásban, de a Primust sajnos megölte a nagyszínpad és a hidegfront kombója. Nagyon kevesen vannak, a szél miatt a színpad mögül is le kellett szedni a fekete függönyt. Pedig tényleg izgalmasnak tűnik a zenekar, egy kisebb színpadon biztosan jól működne. Van két hatalmas asztronauta is a színpadon, a zenekar meg ebben a pillanatban is tolja a játékos jazzes, funkos, sokszor nehezen követhető rockzenét.

 

 

A két zenekar között pedig láttam egy ilyen szuper pólót, amiről megtudtam, hogy a Shapat Terror nevű számomra tök új zenekarra utal:

 

 

Végül egy kis praktika: aki mostanában tervez kijönni Voltra, az feltétlen hozzon napszemcsit. Rettenetesen keveri a szél a port, úgyhogy azon túl, hogy még mindig iszonyúan menő kellék, még hasznos is!

 

 

(Itt a sajtószobában mindenki azt jósolja, hogy eső nem lesz. Egro marad a por és mondom:hozzatok napszemüveget!)