A Volt Fesztiválon vezették be idehaza először a fesztiválkártya elnevezésű fizetőeszközt. A karszalag mellé adják, 100 Ft ellenében pedig rögtön lehet rá pénzt tölteni - talán érdemes kevésszer nagyobb összeget rátenni. Egy gyors, normáldíjas sms-en keresztül történő regisztrációval pedig be lehet biztosítani a kártyánkat, hogy le tudjuk tiltani, ha elhagynánk. Nekem tetszik, tényleg meggyorsítja a fizetést (csak oda kell tartani a leolvasóhoz és kész is). Az pedig gondolom csak nálam van úgy, hogy nem érzem rajta a pénz súlyát :/

 

 

 

Jóétvágyat laza 1000 forintból. Nagyjából ennyi pénzből a hamburger helyett lehet sajtos-tejfölös lángossal kísérni a sört. Ha pedig magát a sört cserélnénk le ásványvízre, akkor 800 forintból meglennénk egy étkezéssel.

 

 

Ezt a megoldást a fesztivál egyik fő trendjének szánom. Úgy indult, hogy lusta voltam visszamenni a sátorhoz zokniért, közben pedig egyre melegebb lett. Aki ma érkezne, az már nem fog árnyékos helyen sátorhelyet kapni, így napsütötte részre kell felállítania. Ez azt jelenti, hogy olyan hét / fél nyolc "magasságában" ébreszt a felkelő nap!