Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Már látható Lady Gaga első saját rendezésű videoklipje

Lady Gaga korábban társrendezőként dolgozott némely klipjében, a Marry The Night az első olyan, amit teljes egészében ő jegyez. A tizenhárom és fél perces videó állítása szerint élete egyik legrosszabb napját meséli el (azt a napot, amikor dobta az első lemezkiadója), tehát önéletrajzi elemeket sem nélkülöz, meg persze a szokásos excentrikus külsőségeket sem.

0 Tovább

Lady Gaga: Yoü And I - új videoklip!

Két nappal a korábban meghirdetett időpont előtt került ki Lady Gaga új videoklipje a Yoü And I című számhoz. A Nebraska állambeli Springfieldben forgatott klipben az énekesnő vissza próbálja szerezni egykori pasiját, és a videóból az is kiderül, kínzással ér fel, ha az ember távol él a szerelmétől. Lady Gaga saját férfi alteregóját, Jo Calderonét is eljátssza a klipben.

0 Tovább

Malajziában cenzúrázták Lady Gaga melegbarát szövegét

Born This Way-ből a rádiók a következő részt szedték ki:

No matter gay, straight or bi, lesbian, transgendered life, I'm on the right track, baby.

Az egyik legnagyobb rádiós cég hivatalos közleményében arra hivatkozott, hogy sokan sértőnek találhatják a sorokat, mert a homoszexualitás tabunak számít az országban; továbbá ha a "jó ízlést sértő" számokat adnak le, akkor komoly pénzbüntetés vár rájuk. Melegjogi aktivisták tiltakoznak, illetve azt mondják, hogy pont az ilyen viselkedés ellen emelt szót Lady Gaga.

Nem ez az első eset, hogy szabadosan öltözködő és/vagy homoszexuális popsztároknak meggyűlik a baja Malajziával.

0 Tovább

Egy új fajt ünnepel új klipjében Lady Gaga

Itt van Lady Gaga új klipje, a Born This Way! Rendezte Nick Knight, aki a divatvilágból lehet ismerős, bár már rendezett videót Björknek is. Van itt minden: sci-fit idéző látványvilág, bizarr smink és make-up, csak az a gond, hogy hét percben ez bizony unalmas :(((

0 Tovább

quart

blogavatar

Ami a Quart.hu-ból kimarad

Utolsó kommentek