Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Beyoncé művészetként adja el a szexet új klipjében

Elkészült Beyoncé 1+1 című dalának videoklipje, amit maga az énekesnő rendezett, Lauren Briet és Ed Burke segítségével. A klip témája természetesen maga Beyoncé, különféle pszichedelikus vizuális effekttel megbolondítva, melyről a brit MTV honlapján azt írják: "Művészetként adja el a szexet."

0 Tovább

A csajok irányítják a világot Beyoncé szerint

Run The World (Girls) - ez a friss Beyoncé-szám. A cím, aztán meg a felelgető kórus elárulja, hogy ki irányítja a világot - hát a lányok! A szerző Beyoncé és The-Dream, a producer Switch (Beyoncé és Shea Taylor közreműködésével). A visszhang vegyes: van, aki szerint bátor húzás ez az energikus és nem első hallára fülbemászó dal, mások szerint viszont fókuszálatlan és kaotikus. Klipjéből még csak előzetes van, az alapján lesz benne forradalom (legalábbis felirat egy autón) és Beyoncé lovon.

0 Tovább

Beyoncé feketére festett arccal tiszteleg Fela Kuti előtt

A francia L'Officiel Paris divatlap ötlete volt, hogy Beyoncé "afrikai királynőnek" öltöztetésével tisztelegnek Fela Kuti előtt. Van, aki szerint az egész hülyeség.

Családi összefonódás: Beyoncé férje, Jay-Z a Fela Kuti-reneszánszért (részben) felelős Fela! musical egyik executive producere.

0 Tovább

quart

blogavatar

Ami a Quart.hu-ból kimarad

Utolsó kommentek