Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Betiltott lemezborító a királyi esküvő alkalmából

Andrew Liles As If Punk Rock Never Happened című hétinches picture disc-je (tkp. egy vinyl lemez, aminek egyik oldalán egy kép van) a Lemezboltok Napjára jelent volna meg, de mint honlapján írja, egyszerűen sehol nem voltak hajlandóak kinyomtatni a borítót, tehát "gyakorlatilag cenzúrázták" - pont, "mintha a punk rock soha nem történt volna meg", ahogy a cím mondja.

A borító, mint az kicsiben a képen látható, nagyon nagyban pedig a honlapról leszedhető, a királyi esküvő alkalmából készült, valóban elég zavarba ejtő montázs.

Andrew Liles egyébként nem punkzenét játszik, hanem kísérleti elektronikusat, Bandcamp-oldalán egy csomó lemeze végighallgatható.

0 Tovább

Malajziában cenzúrázták Lady Gaga melegbarát szövegét

Born This Way-ből a rádiók a következő részt szedték ki:

No matter gay, straight or bi, lesbian, transgendered life, I'm on the right track, baby.

Az egyik legnagyobb rádiós cég hivatalos közleményében arra hivatkozott, hogy sokan sértőnek találhatják a sorokat, mert a homoszexualitás tabunak számít az országban; továbbá ha a "jó ízlést sértő" számokat adnak le, akkor komoly pénzbüntetés vár rájuk. Melegjogi aktivisták tiltakoznak, illetve azt mondják, hogy pont az ilyen viselkedés ellen emelt szót Lady Gaga.

Nem ez az első eset, hogy szabadosan öltözködő és/vagy homoszexuális popsztároknak meggyűlik a baja Malajziával.

0 Tovább

quart

blogavatar

Ami a Quart.hu-ból kimarad

Utolsó kommentek