Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Azealia Banks és a hiperaktív maximalizmus

Azealia Banks szupermenő rapperlánnyal többször foglalkoztunk, legutóbb akkor írtunk róla bővebben, amikor letölthetővé lett eddigi életműve, a befutást meghozó 212 című szám és a többi is. Az első hivatalos ep, az 1991 most már tényleg kijön ebben a hónapban, nyáron egy letölthető mixtape érkezik Fantastic címmel, a nagylemez, a Broke With Expensive Taste pedig őszre várható. Addig pedig itt egy új szám, letölthető és meghallgatható. A Jumanji producere a "hiperaktív maximalizmus" egyik kritikuskedvenc alakja, Hudson Mohawke, valamint Nick Hook; a vicces, szirénázó szintik és hawaii steel drumok, üstdobok és egyebek között hektikusan ugráló, de egyben fogós alap fölött Azealia Banks ismét bemutatja, hogy hány különféle hangot tud megszólalni, de nincs igazán előtérben.

0 Tovább

Itt az új The Weeknd

Később részletesen írunk róla, de hogy nehogy valaki lemaradjon a legforróbb dologról, ami ma izgatja az internetet: itt az új, letölthető The Weeknd-lemez. Az elsőről itt írtunk, aztán még többször.

0 Tovább

Ayatollah Presley

Ez Malkovich Music innen letölthető mixtape-jének címe. Néha bulis hiphop, de legtöbbször inkább becsavarodott, lendületes és szórakoztató. Külön felhívnám a figyelmet a vissza-visszatérő Clipse-hangmintára (Ride Around Shining).

0 Tovább

A Bomb Squad afrikai mixe a Soundcloudon

meghallgatható és letölthető itt.

Pontosabban Hank Shocklee mixe, aki a legendás Bomb Squad producercsapat (Public Enemy!!!) tagja. A nyitó Shangaan Electro-számot DJ Umb mutatta neki a Generation Basstől, nagyon boldog, hogy belekerült.

0 Tovább

Eheti új műfaj: ballroom/vogue-house

Nem egészen új, hanem már évek óta létezik, viszont a világ most fog rá felfigyelni. Az ún. trendformáló XLR8R egy DJ Mike Q-mixszel mutatja be a keleti parti ballroom/vogue-house szcénát. Aki a név alapján valami kifinomult, elegáns zenére számít, az téved: éppen ellenkezőleg, nyers és erős.

0 Tovább

Kevin Saundersont lenyúlták az olaszok, ezért inkább ingyen odaadja

Kevin Saunderson ingyen letölthetővé teszi 1987-es The Sound című számának eredeti verzióját, miután szomorúsággal vegyes bosszúsággal vette észre, hogy az olasz Supernova nevű duó az engedélye nélkül hangmintázta és loopolta be a tracket a Beat Me Back című számába, és még sikeres is vele. Letöltés és nyílt levél erre

0 Tovább

Letölthető a Three Teadies első nagylemeze

0 Tovább

quart

blogavatar

Ami a Quart.hu-ból kimarad

Utolsó kommentek