Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rendhagyó Mizu-remix

Fluor megaslágeréből készült az első magyar moombahton-remix bizonyos Cole Bamboo által. A műfaj kellékei: középtempóra lassított reggaeton- és globálgettó-ritmusok, szirénázás és vuttyogás (az ún. Dutch house-ból). A Quarton itt írtunk róla először, a Mizu-remixet is bemutató Ghettobazaar segítségével itt lehet felzárkózni a világot tavaly meghódító, hazánkba most begyűrűző műfaj slágereiből.

0 Tovább

Ayatollah Presley

Ez Malkovich Music innen letölthető mixtape-jének címe. Néha bulis hiphop, de legtöbbször inkább becsavarodott, lendületes és szórakoztató. Külön felhívnám a figyelmet a vissza-visszatérő Clipse-hangmintára (Ride Around Shining).

0 Tovább

Actress csodás Panda Bear-remixe

Már egy ideje meghallgatható, a Kompaktnál jött ki. További zenehallgatás az Animal Collective-től: monumentális, bő kétórás mix az ATP számára, a lehető legkülönfélébb stílusokban, minimalizmustól hiphopig és tovább.

0 Tovább

Tracey Thorn Unbending Trees-feldolgozásának remixe

Az Unbending Trees magyar zenekar You Are A Lover című számát feldolgozta Tracey Thorn (ex-Everything But The Girl), ezt pedig remixelte a Clock Opera művésznéven dolgozó Guy Connelly. A remixet a Guardian tette először meghallgathatóvá egy lelkes írás keretében. A számról és a remixről bővebben beszélt nekünk Tracey Thorn ebben az interjúban.

0 Tovább

A Bomb Squad afrikai mixe a Soundcloudon

meghallgatható és letölthető itt.

Pontosabban Hank Shocklee mixe, aki a legendás Bomb Squad producercsapat (Public Enemy!!!) tagja. A nyitó Shangaan Electro-számot DJ Umb mutatta neki a Generation Basstől, nagyon boldog, hogy belekerült.

0 Tovább

Eheti új műfaj: ballroom/vogue-house

Nem egészen új, hanem már évek óta létezik, viszont a világ most fog rá felfigyelni. Az ún. trendformáló XLR8R egy DJ Mike Q-mixszel mutatja be a keleti parti ballroom/vogue-house szcénát. Aki a név alapján valami kifinomult, elegáns zenére számít, az téved: éppen ellenkezőleg, nyers és erős.

0 Tovább

Öt másodperc valamennyi amerikai No. 1 slágerből 1992-ig

0 Tovább

quart

blogavatar

Ami a Quart.hu-ból kimarad

Utolsó kommentek