Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ismétlik a Top Of The Pops epizódokat

A legendás brit tévéműsor 1964-től működött egészen 2006-ig, amikor a csökkenő nézettség miatt leállította a BBC. Most azt jelentették be, hogy a BBC4 1976-tól elkezdi ismételni az epizódokat (azért onnantól, mert korábbról hiányos az archívum). Van, akit bosszant, hogy az ismétléssel a BBC elismeri a Top Of The Pops kulturális jelentőségét, de az eszébe sem jut, hogy akkor tán folytatni kéne a műsort.

0 Tovább

Új Ladytron-album szeptemberben

Gravity The Seducer lesz a címe a Ladytron ötödik albumának, amely szeptember 12-én jelenik majd meg. A lemezről egyelőre annyit tudni, hogy vidéki helyszíneken vették föl Angliában, és a zenekar vezetője, Daniel Hunt szerint kicsit éteribb és dallamosabb lesz, mint a három évvel ezelőtti Velocifero volt, sőt, a "barokk'n'roll" kifejezést is használta! A Ladytron legutóbb egy válogatáslemezt jelentetett meg, rajta egy új számmal, az Ace Of Hz cíművel, ennek a videóját láthatjuk most.

0 Tovább

Feloszlik a Bluetones

Még ősszel lenyom egy búcsúturnét, de aztán 18 év után feloszlik a kilencvenes évek britpop-korszakának egyik nem túl jó emlékű veteránja, a Bluetones. A Mark Morriss vezette zenekar legnagyobb sikere a Slight Return című No. 2 sláger volt 1996-ban, és ugyanabban az évben a zenekar első albuma, az Expecting To Fly még az akkoriban taroló Oasist is leszorította egy rövid időre az albumlista éléről. A Bluetones két további albuma is bekerült a Top 10-be, de az új évezredben már nem sok mindenkit érdekelt. Az együttes összesen hat albumot hagy hátra, és a megbélyegzést, mely szerint a Bluetones votl a britpop-láz idején mindent elözönlő, nem túl izgalmas angol gitárzenekarok egyik prototípusa.

0 Tovább

Májusban új Wild Beasts-lemez

A brit art-rock (?) egyik új megmentőjének tartott Wild Beasts májusban jelenteti meg Smother címmel a harmadik albumát. A zenekar azt ígéri, hogy ezen a lemezen minden eddiginél tömörebb és direktebb dalokkal jelentkeznek majd, ami nem is lenne baj, mert ugyan az előző, Two Dancers (2009) című lemezt szeretni szokás, én mégsem tudtam vele mit kezdeni, pedig az első albumon voltak érdekes dolgok.

0 Tovább

Milyen az, ha az MGMT-t a minimálszintivel keresztezzük?

Ilyen.

0 Tovább

Britney Spears: Hold It Against Me

 

Britney új videóját Jonas Åkerlund rendezte, sajnos sok izgalmas nincs benne, egy pár pillanatnyi cicaharcot leszámítva.

0 Tovább

quart

blogavatar

Ami a Quart.hu-ból kimarad

Utolsó kommentek