Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nigériában is bemutatják a Fela Kuti-musicalt

A nagy sikert aratott Fela! musicalt bemutatják Nigériában is, az afrobeat alapítójának szülőhazájában; egy lagosi hotelben, továbbá a New Africa Shrine klubban. A zenész legidősebb gyermeke, Yeni Kuti azt mondta a Guardiannek: ez azért különösen nagy öröm, mert a gonosz kormány nem ápolja apja emlékét. Volt például egy iskolai felvételi vizsgán, ahol az volt az egyik kérdés: "az alábbi öt ember közül melyik nem nemzeti hős" - a válasz pedig Fela Kuti volt.

0 Tovább

Végre megjelenik az 1973-ra tervezett Arthur Lee and Love-lemez, a Black Beauty

A legendás Arthur Lee 1973-ban tervezte megjelentetni a Black Beauty-t saját Buffalo Records nevű cégénél, csak aztán az csődbe ment, úgyhogy az album soha nem jelent meg hivatalosan. Júniusban egy új, újrakiadásokra szakosodott cég, a High Moon Records jelenteti meg végre, természetesen az eredeti 10 dal mellett bónuszszámokkal, soha nem látott fotókkal stb.

0 Tovább

Bezár a híres detroiti lemezbolt, a Record Time

0 Tovább

Döbbenet! Kábítószeres munkacímen futott az RHCP-album!

Dr. Johnny Skinz's Disproportionately Rambunctious Polar Express Machine-head - állítólag ez volt a Red Hot Chili Peppers lemezének munkacíme. Egy barát LSD-tripje inspirálta, aki kábítószermámorában azt képzelte, hogy teltházas koncertet adott a bolygóknak és holdaknak, és ez volt a legnagyobb slágere. Sajnos lehet, hogy a végső címe nem ez lesz. További érdekességek a Spin Anthony Kiedis-interjújában itt. Pl. lesznek afrikai hatások!

0 Tovább

quart

blogavatar

Ami a Quart.hu-ból kimarad

Utolsó kommentek