Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Meghallgatható az új Beach House-lemez

A Beach House Bloom című negyedik lemeze a jövő héten jelenik meg, viszont már most végighallgatható az egész az NPR oldalán. A kritikuskedvenc indie-pop duó második lemezéről itt, a harmadikról itt írtunk, illetve több (külföldi) koncertjükről is közöltünk beszámolót, legutóbb itt.

0 Tovább

Meghallgatható az Atari Teenage Riot-lemez

1999-ben jelent meg a digital hardcore magasan legnépszerűbb és legnagyobb hatású zenekara, az Atari Teenage Riot utolsó lemeze. Azóta az ATR összeállt, járt Budapesten is, júniusban pedig új nagylemezt ad ki, Is This Hyperreal? címmel. De már most meghallgatható az egész, elvileg az NME-n exkluzív, valójában viszont ott van a SoundCloudon is.

1 Tovább

Meghallgatható az új Panda Bear-lemez

Tomboy a jövő héten jelenik meg, de döbbenetes módon még nem szivárgott ki, úgyhogy néhány szerencsés újságírót leszámítva az emberiség nagy része tényleg most hallgathatja meg először az NPR-en.

Aki kő alatt élt volna az elmúlt néhány évben: a 2007-es Person Pitch a kritikusok kedvence volt (a miénk is), a blogger meg egyenesen a világegyetem legjobb albumai között tartják számon.

0 Tovább

Tracey Thorn Unbending Trees-feldolgozásának remixe

Az Unbending Trees magyar zenekar You Are A Lover című számát feldolgozta Tracey Thorn (ex-Everything But The Girl), ezt pedig remixelte a Clock Opera művésznéven dolgozó Guy Connelly. A remixet a Guardian tette először meghallgathatóvá egy lelkes írás keretében. A számról és a remixről bővebben beszélt nekünk Tracey Thorn ebben az interjúban.

0 Tovább

Új Battles-szám, a fagyiról

Talán van még valaki, aki emlékszik arra, hogy 2007-ben a Battles volt az egyik legforróbb dolog a világon, matekrockból és debil hülyéskedésből összerakott Mirrored című lemezük (kritika) számos év végi listán szerepelt. Júniusban jön a következő album, a Gloss Drop a Warpnál, az Ice Cream az első, ami meghallgatható róla, szerepel benne Matias Aguayo (róla lásd itt). A szám nagyjából a régi vonalat folytatja, de az ének mégis új szintre emeli a Battles zenéjét.

0 Tovább

Meghallgatható a Green Day koncertlemeze

0 Tovább

quart

blogavatar

Ami a Quart.hu-ból kimarad

Utolsó kommentek