Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

"Justin Bieberre nem tudok masztizni" - vicces videó könyörög Justin Timberlake-nek

A közszolgálati hirdetések stílusában készült videóban komikusok könyörögnek Justin Timberlake-nek, hogy hagyja a fenébe a színészkedést, térjen vissza a zenéhez. 2006-ban jelent meg a FutureSex/LoveSounds, azóta meg semmi, és a videó szereplőinek élete emiatt sokkal, sokkal rosszabb. Az egyik megszólaló férfi például azért marad le arról, hogy két nővel szexeljen, mert nincs új Timberlake-szám. Egy lány pedig öt hónapja nem szólalt meg, mert azt hitte, hogy egy új JT-számot hall, de aztán kiderül, hogy csak a SexyBackből készült magyar techno-remix (!) volt az. A tényleg vicces videót két nap alatt 90 ezren nézték meg, Justin Timberlake is látta és nevetett rajta, derült ki Twitteréről, az újságokban is futott néhány kört.

0 Tovább

Cuki kutyusok, vartyogó basszusok

A Dubstep Dogs On Crack című vicces videóban van minden: brutális vartyogó basszusok, viccesen animált cuki kutyusok; érdemes kivárni a végét, mert az egyik félelmetes robottá alakul. Már néhány hetes a videó, de nem lehetünk ott minden mém születésénél.

0 Tovább

Tinédzser apokalipszis: Odd Future lemezszerződés

Nem sokkal azután, hogy a fenti vicces videó felkerült az internetre (vigyázat, sok káromkodás van benne, továbbá váza elleni erőszak), tényleg lemezszerződést kapott az Odd Future kollektíva egy része: a MellowHype duó. Egyelőre egyetlen lemezre, mégpedig az innen letölthető Blackenedwhite című albumot adja ki újra a Fat Possum, újrakeverve, újramaszterelve, bónusz anyagokkal, cd-n és vinylen. A lemez egyébként a definitív magyar nyelvű Odd Future-cikkben A- értékelést kapott, és máshol is szerették.

0 Tovább

quart

blogavatar

Ami a Quart.hu-ból kimarad

Utolsó kommentek