Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az Eredetet nyúlja Lil Wayne új klipje

Az Eredet nyúlása Lil Wayne ötlete volt, mert nagyon izgatta őt a film "összetettsége", a rendező Hype Williams (ki más) viszont azt akarta, hogy a képek Wayne szövegeit illusztrálják, mert szerinte meg kell mutatni az embereknek, hogy ezek milyen nagyszerű szövegek, hogy miért ő a legnagyobb.

Ebből az lett, hogy szolgai és fantáziátlan módon illusztrálják a bevágások a szöveget, ami találkozik az egy-az-egyben Eredet-nyúlás jelenettel, plusz csajok, plusz a Young Money kiadó új üdvöskéje, Cory Gunz.

0 Tovább

Jennifer Lopez visszatért

Az American Idolban (aminek új évadában az énekesnő zsűritag lett), nem sokkal az aktuális rész csúcspontja előtt mutatták be Jennifer Lopez új klipjét, On The Floor feat. Pitbull. Az évek óta tartó szerencsétlenkedés után (aminek következtében sokan már leírták JLot) a szám a kilencedik helyig jutott a Billboard Hot 100 listán, tehát Jennifer Lopez immár tényleg visszatért.

A számban van Lambada-idézet, a klipben termékelhelyezések, többször megtekintés után állítólag még valami sztoriszerűség is felfedezhető. Mindenesetre több alternatív vége is volt, a rajongók választottak közülük internetes szavazás által. Rendezője TAJ Stansberry (Rihanna: Don't Stop The Music és egyebek).

1 Tovább

Itt a Strokes visszatérő videoklipje!

Már látható az első klip a Strokes e hónapban megjelenő negyedik lemezéről. Az Under Cover Of Darkness lesz az első single az albumról, mely öt év után az első az együttes történetében. A klipet Warren Fu rendezte, tőle tavaly a Mark Ronson-féle Bang Bang Banget szerettük, ez annyira nem emlékezetes: a Strokes tagjai egy barokk palota belsejében zenélnek, és persze most is érinthetetlenül jó pasiknak van stylistolva.

0 Tovább

Egy új fajt ünnepel új klipjében Lady Gaga

Itt van Lady Gaga új klipje, a Born This Way! Rendezte Nick Knight, aki a divatvilágból lehet ismerős, bár már rendezett videót Björknek is. Van itt minden: sci-fit idéző látványvilág, bizarr smink és make-up, csak az a gond, hogy hét percben ez bizony unalmas :(((

0 Tovább

Dr. Dre és Eminem szerelmes videója

Oké, nem az, de mégiscsak ez volt a legfrappánsabb leírás róla: "ez a legdrágább Valentin-napi ajándék, amivel két hetero férfi valaha megajándékozta egymást". (Cristopher R. Weingartentől)

A klip egyébként már a második az ezer év után most már, úgy látszik, tényleg elkészülő Detox című Dr. Dre-lemezről. Allen Hughes rendezte, aki a Hughes-ikrek közül az egyik. Vannak benne részletek korábbi híres rapvideókból, olyan híres előadóktól, akikkel Dr. Dre dolgozott.

0 Tovább

Magyar siker! Győry Balázs nyerte a Röyksopp klippályázatát

A klipszemléből sajnos kifelejtettük, de emlékezzünk meg róla, hogy a Röyksopp Facebook-oldalán meghirdetett versenyen egy szegedi fiatalember, Győry Balázs munkája nyert, az ő klipjét ítélték a legjobbnak a The Fear című Röyksopp-számra érkezett klipötletek közül. Reméljük, látunk még tőle mást is, hiszen a Váci utcát ilyen szépen fényképezni, úgy, hogy közben nyugtalanító hatást is keltsen a klip egyszerre, nem lehetett könnyű dolog.

0 Tovább

Kanye West új klipjében Rihanna a legizgalmasabb

Kanye West feat. Rihanna & Kid Cudi: All Of The Lights (2011)

A Hype Williams által rendezett új videoklipben Kanyéra ráállítja a stroboszkópot, de igazán csak Rihanna alig takart mellei tűnnek érdekesnek, no meg az, hogy a végén látható feliratok Gaspard Noé Enter The Void című, nálunk rövidesen bemutatandó filmjére hajaznak.

2 Tovább

Thom Yorke rángatózik a vadiúj Radiohead-klipben!

Radiohead: Lotus Flower (2011)

A Radiohead szombaton megjelenő új lemezéről ez az első szám, amihez klip készült. A rendező a nagymúltú Garth Jennings, vele legutóbb a Vampire Weekend Cousins című klipje révén találkozhattunk. Itt nincsenek nagy dolgok, csak a kalapos Thom Yorke, amint vadul rángatózik a zenére öt teljes percen keresztül, és ez mégis valamiért működik.

0 Tovább

Britney Spears: Hold It Against Me

 

Britney új videóját Jonas Åkerlund rendezte, sajnos sok izgalmas nincs benne, egy pár pillanatnyi cicaharcot leszámítva.

0 Tovább
12
»

quart

blogavatar

Ami a Quart.hu-ból kimarad

Utolsó kommentek