Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az iTuneson hallgatható meg az új Red Hot Chili Peppers-album

Az együttes tizedik albuma I'm With You címmel jelenik meg jövő hétfőn, de addig is meg lehet hallgatni az iTunes oldalán (a View It On iTunes parancsra kell kattintani a számcímek mellett). Ez lesz az első RHCP-album, amin Josh Klinghoffer gitározik majd John Frusciante helyett.

0 Tovább

Percalapú belépőjeggyel a Moby-koncertre

A hazai mobilozók percalapú belépőt is válthatnak az idei Volt Fesztiválra: az SMS-ben aktiválható jeggyel a pénteki Moby-koncerten percenként hatvan forintért vehetünk részt. A csúcsidőn kívülre eső koncerteket feleennyiért lehet felkeresni.

A hazai mobilszolgáltatók ügyfelei nem csak hagyományos, hanem készülékükről elküldött szöveges üzenettel igényelhető jegyet is válthatnak a soproni zenei fesztiválra. A virtuális jegyek aktiválásához szolgáltatótól függően a 20-as, 30-as vagy 70-es előhívóval kezdődő 810-9998-as számra (pl. +36308109998) kell elküldeni a VOLT üzenetet, majd a visszaigazoló SMS-re válaszul továbbítani az OK szót jóváhagyásként. A mobilparkoláshoz használható Eme Zrt. ügyfeleinek a +36303444390-es számra kell küldeni ugyanezeket az üzeneteket.

A beérkezett SMS önmagában nem jogosít belépésre, az üzenetben kapott kódot fesztivál bejáratánál elhelyezett Percalapú Fesztiváljegy Pontokon kell bemondani a Volt karszalagjának átvételéhez. A Volton való részvétel csúcsideje 18.00 és 1.00 óra között van, ekkor a percdíj 60 forint, egy órányi ott tartózkodás tehát 3600 forintba kerül, míg csúcsidőn kívül feleennyit kell fizetni. Ha valaki mégis egész nap maradna, 11 500 forintban maximálják mobiltelefonos jegyvásárlásának költségét.

A fesztivál több pontján elhelyezett QR-kódok segítik a tájékozódást, amelyek a telefonokkal lefotózva digitális programfüzetként funkcionálnak. A T-Mobile nem csak a mobiltelefonos jeggyel van jelen a fesztiválon, hanem egy tizennégy számítógépes, ingyenes böngészést biztosító internetkamionja is a Volton parkol. Emellett a cég fesztiválos képviseletén pedig a lemerült telefonok feltöltésére is van lehetőség. A zenei fesztivál idejére a vállalat külön optikai hálózatot is kiépített a Voltra, hogy a rendszerek képesek legyenek megbirkózni a látogatók tömegével.

 

Támogatott tartalom

0 Tovább

A hétvége slágere

SuperStereo: Gyere

Ha esetleg elsőre mondjuk túl idiótának tűnne ahhoz, hogy a hétvége slágere legyen, akkor meg kell újra hallgatni, esetleg még egyszer átgondolni a dolgokat. A Hello Future! című, innen letölthető lemezről, kritika hamarosan.

0 Tovább

Tracey Thorn Unbending Trees-feldolgozásának remixe

Az Unbending Trees magyar zenekar You Are A Lover című számát feldolgozta Tracey Thorn (ex-Everything But The Girl), ezt pedig remixelte a Clock Opera művésznéven dolgozó Guy Connelly. A remixet a Guardian tette először meghallgathatóvá egy lelkes írás keretében. A számról és a remixről bővebben beszélt nekünk Tracey Thorn ebben az interjúban.

0 Tovább

Egy vagyonba került Courtney Love twitteres szemétkedése

Az énekesnő durván megsértette Dawn Simorangkir divattervezőt egy Twitter-posztban, amiért utóbbi beperelte Love-ot. Utóbbi bűnözőnek nevezte mikroblogján a divattervezőt, a felek pedig peren kívül 430 ezer dollár (84 millió forint) kártérítésben egyeztek meg.

0 Tovább

Kevin Saundersont lenyúlták az olaszok, ezért inkább ingyen odaadja

Kevin Saunderson ingyen letölthetővé teszi 1987-es The Sound című számának eredeti verzióját, miután szomorúsággal vegyes bosszúsággal vette észre, hogy az olasz Supernova nevű duó az engedélye nélkül hangmintázta és loopolta be a tracket a Beat Me Back című számába, és még sikeres is vele. Letöltés és nyílt levél erre

0 Tovább

Döbbenet! Kábítószeres munkacímen futott az RHCP-album!

Dr. Johnny Skinz's Disproportionately Rambunctious Polar Express Machine-head - állítólag ez volt a Red Hot Chili Peppers lemezének munkacíme. Egy barát LSD-tripje inspirálta, aki kábítószermámorában azt képzelte, hogy teltházas koncertet adott a bolygóknak és holdaknak, és ez volt a legnagyobb slágere. Sajnos lehet, hogy a végső címe nem ez lesz. További érdekességek a Spin Anthony Kiedis-interjújában itt. Pl. lesznek afrikai hatások!

0 Tovább

quart

blogavatar

Ami a Quart.hu-ból kimarad

Utolsó kommentek