A hazai mobilozók percalapú belépőt is válthatnak az idei Volt Fesztiválra: az SMS-ben aktiválható jeggyel a pénteki Moby-koncerten percenként hatvan forintért vehetünk részt. A csúcsidőn kívülre eső koncerteket feleennyiért lehet felkeresni.

A hazai mobilszolgáltatók ügyfelei nem csak hagyományos, hanem készülékükről elküldött szöveges üzenettel igényelhető jegyet is válthatnak a soproni zenei fesztiválra. A virtuális jegyek aktiválásához szolgáltatótól függően a 20-as, 30-as vagy 70-es előhívóval kezdődő 810-9998-as számra (pl. +36308109998) kell elküldeni a VOLT üzenetet, majd a visszaigazoló SMS-re válaszul továbbítani az OK szót jóváhagyásként. A mobilparkoláshoz használható Eme Zrt. ügyfeleinek a +36303444390-es számra kell küldeni ugyanezeket az üzeneteket.

A beérkezett SMS önmagában nem jogosít belépésre, az üzenetben kapott kódot fesztivál bejáratánál elhelyezett Percalapú Fesztiváljegy Pontokon kell bemondani a Volt karszalagjának átvételéhez. A Volton való részvétel csúcsideje 18.00 és 1.00 óra között van, ekkor a percdíj 60 forint, egy órányi ott tartózkodás tehát 3600 forintba kerül, míg csúcsidőn kívül feleennyit kell fizetni. Ha valaki mégis egész nap maradna, 11 500 forintban maximálják mobiltelefonos jegyvásárlásának költségét.

A fesztivál több pontján elhelyezett QR-kódok segítik a tájékozódást, amelyek a telefonokkal lefotózva digitális programfüzetként funkcionálnak. A T-Mobile nem csak a mobiltelefonos jeggyel van jelen a fesztiválon, hanem egy tizennégy számítógépes, ingyenes böngészést biztosító internetkamionja is a Volton parkol. Emellett a cég fesztiválos képviseletén pedig a lemerült telefonok feltöltésére is van lehetőség. A zenei fesztivál idejére a vállalat külön optikai hálózatot is kiépített a Voltra, hogy a rendszerek képesek legyenek megbirkózni a látogatók tömegével.

 

Támogatott tartalom