Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Foo Fighters igazi garázsokban lép fel

mégpedig azoknál, akik meggyőzően bizonyítják 25 szóban, hogy pont az ő igazi garázsukban kell, hogy fellépjen a Foo Fighters; valamint mellékelnek is egy fotót (a garázsról, nem magukról). 50 havert hívhat meg egy-egy nyertes rajongó+garázs a következő helyeken: New York, Denver, Chicago, Washington DC, Seattle, Minneapolis, Toronto.

0 Tovább

Legyél te Tupac!

Nyáron forgatják a Tupac Shakur-portréfilmet, az interneten keresik hozzá a főszereplőt, nemcsak az fontos, hogy hasonlítson, hanem hogy "a megfelelő arányban legyen benne nyers sárm és karizma" - mondta a producer.

0 Tovább

Náci, aki utálja a hiphopot a Blink-182 dobosa szerint

Travis Barker, a pop-punk zenekar dobosa dolgozott már együtt Eminemmel, Snoop Doggal, Lil Wayne-nel, most pedig beszólt mindenkinek, aki támadta őt ezért. Barker szólólemeze most jelent meg Give The Drummer Some címmel, tucatnyi közreműködővel a hiphop világából Kid Cuditól Dr. Drén át Raekwonig, míg a dobos fellépett más neves rapperekkel együtt is. „Úgy tűnik, több bennem a közös, vagy legalábbis jobban megértetem magam a rapperekkel, mint a hülyékkel a rockzenében” – mondta most a Complex nevű portálnak. „Sokan kiborultak, amikor a 2010-es Grammy-gálán Eminemmel, Lil Wayne-nel és Drake-kel léptem föl, hogy ’hagyd már abba ezt a rap szarságot!’. Hát baszódjatok meg! Nyissátok ki a füleiteket, náci seggfejek és ne legyetek ilyen szemellenzősök!” – üzent bírálóinak Travis Barker.

0 Tovább

Fényképek a Chew Lips pénteki koncertjéről

Péntek este a Corvintetőn a Stylewalker Massive nevű koncertsorozat első vendégeként a brit Chew Lips lépett föl. A fellépésén Csatári Gergely készítette az alábbi fotókat:

0 Tovább

Rendezz klipet a Tankcsapdának!

A Tankcsapda Új nap vár című számához készíti a következő klipjét, és a rajongóktól várja az ötletet hozzá. A zenekar honlapján olvasható információk szerint március 25-ig várják a jelentkezéseket. Semmilyen előfeltételnek nem kell megfelelni, nem szükséges jártasság a filmes szakmában, csak egy ötletet várnak. A zenekarnak legjobban tetszőt profi stáb valósítja meg, a három legjobb pályázatot értékes nyereményekkel jutalmazzák.

0 Tovább

Malajziában cenzúrázták Lady Gaga melegbarát szövegét

Born This Way-ből a rádiók a következő részt szedték ki:

No matter gay, straight or bi, lesbian, transgendered life, I'm on the right track, baby.

Az egyik legnagyobb rádiós cég hivatalos közleményében arra hivatkozott, hogy sokan sértőnek találhatják a sorokat, mert a homoszexualitás tabunak számít az országban; továbbá ha a "jó ízlést sértő" számokat adnak le, akkor komoly pénzbüntetés vár rájuk. Melegjogi aktivisták tiltakoznak, illetve azt mondják, hogy pont az ilyen viselkedés ellen emelt szót Lady Gaga.

Nem ez az első eset, hogy szabadosan öltözködő és/vagy homoszexuális popsztároknak meggyűlik a baja Malajziával.

0 Tovább

Meghallgatható a Green Day koncertlemeze

0 Tovább

Itt az új Justice-szám!

A francia elektro-house duó negyedik éve váratja népes közönségét, most viszont itt a Civilisation című, rövidesen kislemezen is megjelenő szám, amely ráadásul egy szupermenő Adidas-reklám zenéjeként is szolgál. A reklámot ráadásul a Justice leghíresebb klipjét, a Stresst is jegyző Romain Gavras rendezte, és felbukkan benne Katy Perry, Lionel Messi meg egy sereg egyéb sportoló is. (Itt további részletek is olvashatók a reklámról.)

0 Tovább

Dél-afrikai fekete politikussal törli a fenekét Yo-Landi az új Die Antwoord-klipben

Új videoklipet készített a dél-afrikai rave-trash-vicc-rap kollektíva, méghozzá a már jó régóta ismert Rich Bitch című számhoz. A videót Kobus Holnaaier és a frontember, Ninja rendezte, utóbbi viszont csak egy rövid időre bukkan fel benne a stricibajszával, hiszen a klip Yo-Landiról, a 140 centis törékeny énekesnőről szól.

Ő annyira gazdad, hogy még a vécécsészéje is színaranyból van, a vécépapírra pedig Julius Manema dél-afrikai politikus képét teszi, akinek már több ízben fehérellenes kirohanásai voltak. A rapperlányt láthatjuk még, amint benzinnel önti le és gyújtja fel az őt gúnyoló családját, szóval újabb fontos részleteket tudhatunk meg a Die Antwoord-legendáriumból.

0 Tovább

Phil Collins tényleg visszavonul!

Kicsit megkavart mindenkit a popvilág egyik legnagyobb antisztárja, hiszen először arról szóltak a hírek, hogy visszavonul, ezt azonban a szóvivője cáfolta. Mi itt lezártnak is tekintettük volna a történetet, csakhogy abban volt még egy csavar, hiszen végül szerdán maga Collins öntött tiszta vizet a pohárba és a honlapján közleményben jelentette be a visszavonulását. Mint írta, nem a rossz kritikák miatt, nem is azért, mert nem érezné magát a mai popzenei mezőnybe illőnek, sőt, még csak nem is az alamói csata iránti intenzív érdeklődése miatt, hanem azért, mert szeretné teljes mértékben két fiának szentelni a napjait.

A hatvanéves egykori Genesis-dobos egyébként Paul McCartney és Michael Jackson mellett az egyedüli olyan zenész, aki zenekarával és szólóban is százmilliónál több lemezt adott el világszerte.

0 Tovább

Pharoahe Monch új klipje

Az underground hiphop egyik legnagyobb becsben tartott mc-je utoljára 2007-ben adott ki nagylemezt, a W.A.R. (We Are Renegades) március 22-én jön ki. A Clap (One Day) hozzá az első klip, vagy inkább rövidfilm, több mint tíz perc, drámai. Terence Nance rendezte, de ez kiderül a stáblistából az elején. Raphael Saadiq klipje után ebben ismét feltűnik a Wire egyik szereplője, most Gbenga Akinnagbe (ő volt Chris Partlow, Marlo Stanfield mellől).

0 Tovább

Nigériában is bemutatják a Fela Kuti-musicalt

A nagy sikert aratott Fela! musicalt bemutatják Nigériában is, az afrobeat alapítójának szülőhazájában; egy lagosi hotelben, továbbá a New Africa Shrine klubban. A zenész legidősebb gyermeke, Yeni Kuti azt mondta a Guardiannek: ez azért különösen nagy öröm, mert a gonosz kormány nem ápolja apja emlékét. Volt például egy iskolai felvételi vizsgán, ahol az volt az egyik kérdés: "az alábbi öt ember közül melyik nem nemzeti hős" - a válasz pedig Fela Kuti volt.

0 Tovább

Hol jobb csajok a groupie-k, a metálban vagy a sportban?

- kérdezte meg a Noisecreep Marc Colombo énekes-gitáros/futballistát. A válasz a mindenkit érdeklő kérdésre: a sportban jobb csajok a groupie-k - bár Colombo bevallja: véleményét befolyásolja az is, hogy csapata (Dallas Cowboys) már szupersztár, míg zenekara (Free Reign) csak szeretne az lenni.

0 Tovább

Klipet kapott minden idők legvalószínűtlenebb Joy Division feldolgozása

A dél-afrikai Spoek Mathambo: Controljáról van szó, a lemezéről itt írtunk. A klipet Pieter Hugo és Michael Cleary rendezte, előbbiről azt olvastuk, hogy Dél-Afrika egyik levnevesebb fotósa. A fekete-fehér klip tele van erős képekkel, szimbólumokkal, amik jelentése elsőre aligha felfejthető. Érdekes, hogy a videóval együtt jóval komorabbnak tűnik a szám, mint magában: úgy sokkal viccesebb.

0 Tovább

Az Eredetet nyúlja Lil Wayne új klipje

Az Eredet nyúlása Lil Wayne ötlete volt, mert nagyon izgatta őt a film "összetettsége", a rendező Hype Williams (ki más) viszont azt akarta, hogy a képek Wayne szövegeit illusztrálják, mert szerinte meg kell mutatni az embereknek, hogy ezek milyen nagyszerű szövegek, hogy miért ő a legnagyobb.

Ebből az lett, hogy szolgai és fantáziátlan módon illusztrálják a bevágások a szöveget, ami találkozik az egy-az-egyben Eredet-nyúlás jelenettel, plusz csajok, plusz a Young Money kiadó új üdvöskéje, Cory Gunz.

0 Tovább

Végre megjelenik az 1973-ra tervezett Arthur Lee and Love-lemez, a Black Beauty

A legendás Arthur Lee 1973-ban tervezte megjelentetni a Black Beauty-t saját Buffalo Records nevű cégénél, csak aztán az csődbe ment, úgyhogy az album soha nem jelent meg hivatalosan. Júniusban egy új, újrakiadásokra szakosodott cég, a High Moon Records jelenteti meg végre, természetesen az eredeti 10 dal mellett bónuszszámokkal, soha nem látott fotókkal stb.

0 Tovább

Jennifer Lopez visszatért

Az American Idolban (aminek új évadában az énekesnő zsűritag lett), nem sokkal az aktuális rész csúcspontja előtt mutatták be Jennifer Lopez új klipjét, On The Floor feat. Pitbull. Az évek óta tartó szerencsétlenkedés után (aminek következtében sokan már leírták JLot) a szám a kilencedik helyig jutott a Billboard Hot 100 listán, tehát Jennifer Lopez immár tényleg visszatért.

A számban van Lambada-idézet, a klipben termékelhelyezések, többször megtekintés után állítólag még valami sztoriszerűség is felfedezhető. Mindenesetre több alternatív vége is volt, a rajongók választottak közülük internetes szavazás által. Rendezője TAJ Stansberry (Rihanna: Don't Stop The Music és egyebek).

1 Tovább

Egy vagyonba került Courtney Love twitteres szemétkedése

Az énekesnő durván megsértette Dawn Simorangkir divattervezőt egy Twitter-posztban, amiért utóbbi beperelte Love-ot. Utóbbi bűnözőnek nevezte mikroblogján a divattervezőt, a felek pedig peren kívül 430 ezer dollár (84 millió forint) kártérítésben egyeztek meg.

0 Tovább

Májusban új lemezzel jelentkezik az Art Brut!

A negyedik Art Brut-lemez címe Brilliant! Tragic! lesz, a producer Frank Black, a megjelenési dátum május 23. A borító meg már kész is.

0 Tovább

Akik mémházban laknak, ne dobáljanak mémköveket

0 Tovább

Döbbenet! A világ leggyorsabb gitárosa!!

420 BPM!!!

A link túloldalán lévő cikkben van egy hivatkozás egy 500 BPM-es verzióra is. A gitáros neve egyébként John Taylor. a Dr. Hot Licks fantázianevű gitáriskolában tanít.

0 Tovább

Tinédzser apokalipszis: Odd Future lemezszerződés

Nem sokkal azután, hogy a fenti vicces videó felkerült az internetre (vigyázat, sok káromkodás van benne, továbbá váza elleni erőszak), tényleg lemezszerződést kapott az Odd Future kollektíva egy része: a MellowHype duó. Egyelőre egyetlen lemezre, mégpedig az innen letölthető Blackenedwhite című albumot adja ki újra a Fat Possum, újrakeverve, újramaszterelve, bónusz anyagokkal, cd-n és vinylen. A lemez egyébként a definitív magyar nyelvű Odd Future-cikkben A- értékelést kapott, és máshol is szerették.

0 Tovább

Ne szóljon hiphop a bárban, mert az vonzza a bűnözést

az eddig békés környékre - kérik egy petícióban (Amerikában), de elmagyarázzák, hogy ezt nem rasszizmusból mondják.

0 Tovább

Itt a Strokes visszatérő videoklipje!

Már látható az első klip a Strokes e hónapban megjelenő negyedik lemezéről. Az Under Cover Of Darkness lesz az első single az albumról, mely öt év után az első az együttes történetében. A klipet Warren Fu rendezte, tőle tavaly a Mark Ronson-féle Bang Bang Banget szerettük, ez annyira nem emlékezetes: a Strokes tagjai egy barokk palota belsejében zenélnek, és persze most is érinthetetlenül jó pasiknak van stylistolva.

0 Tovább

Egy új fajt ünnepel új klipjében Lady Gaga

Itt van Lady Gaga új klipje, a Born This Way! Rendezte Nick Knight, aki a divatvilágból lehet ismerős, bár már rendezett videót Björknek is. Van itt minden: sci-fit idéző látványvilág, bizarr smink és make-up, csak az a gond, hogy hét percben ez bizony unalmas :(((

0 Tovább

quart

blogavatar

Ami a Quart.hu-ból kimarad

Utolsó kommentek